Termékek Menü

CSILLÁMTETOVÁLÁS RAGASZTÓ

Bőrbarát, víz alapú csillám tetoválás ragasztó, mely arra szolgál, hogy a csillámport -glitter- tartósan rögzítse az emberi bőr felületén. A glitter body art (csillámfestés vagy csillám tetoválás) legfontosabb kelléke. A tároló üveg ecsetes tetővel ellátott. Ez segíti a ragasztó könnyű felvitelét akár festősablonos, akár szabadkezes testfestés esetén. Alkalmazása előtt a zsíros bőrt ajánlatos megtisztítani. A ragasztó a bőrön pár másodperc alatt áttetszővé válik. Feltétlenül várjuk meg, amíg ez megtörténik, mert a csillámport csak ekkor tudja tartósan rögzíteni.

A testfestés ezzel a csillámragasztóval 5-14 napig a bőrön marad, de ha vigyáznak rá, akkor akár tovább is. Víz és izzadságálló termék.

Az 5 ml-es kiszerelés kb. 50 db kis, festősablonnyi minta megfestésére elegendő.

A ragasztót használat után mindig alaposan zárjuk le! Tároljuk hűvös helyen. Ha sűrűsödik vízzel hígítható: 5 ml ragasztóhoz 1 csepp víz adható.

4 éves kor alatt nem ajánlott. 4 éves kor felett gyermekek által felnőtt felügyeletével végezhető a testfestés. Érzékeny bőrűek kerüljék a ragasztó alkalmazását.

A csillám tetoválás illóolajjal távolítható el.

Rendezés:
Nézet:
Bőrbarát, víz alapú csillám tetoválás ragasztó.
Raktáron
1.590 Ft