Termékek Menü

MŰVÉSZKELLÉKEK

Rohanó világunkban egyre nagyobb szükségünk van a művészetekre. Bátorítunk mindenkit, aki akár csak egy kicsi hajlandóságot érez az önkifejezésre. Legyen az szobrászat, festészet, rajzolás vagy tánc. Cégünk a festészet és rajzolás terén tud segítséget nyújtani a kiváló minőségű, de kedvező árfekvésű termékekkel.

Művészkellékek, az alkotás eszközei

Alkalmi kiállításon járva, vagy egy múzeum állandó művészeti tárlatát meglátogatva a legritkábban jut eszünkbe az alkotás egy eléggé prózai vetülete, vagyis az, hogy a mű alapanyaga, honnan való, és vajon mennyibe kerülhetett? Ez az a kérdés, amellyel maga a művész előbb-utóbb szembesül, ha alkotni akar. Ma már szerencsére egy kezdő művész is mindent egy helyen megtalálhat, a Holi Hobbi művészellátóban a művészkellékek széles választéka áll a rendelkezésére, minőségi és olcsó hozzávalóival az alkotás emelkedett folyamatának. Tulajdonképpen egy érdekes átlényegülés ez, hiszen a leghétköznapibb dolgokból, amelyek akár egy barkácsbolt árulistáján is szerepelhetnének a művészkellékek révén az ihlet, az önkifejezés, a magasabb szférák és az örök érvényű mondanivalók tárgyiasult hordozói lesznek, az alkotó értő keze alatt. Egy darab papír, egy toll, egy festék, egy tus, ezek önmagukban semmit sem jelentenek, de ugyanakkor mégis nagyon sokat, hisz nélkülük elképzelhetetlen az alkotás folyamata, és nem létezik végeredmény sem.

Ki gondolna arra, a művészellátó virtuális polcain nézelődve, hogy egy fixatív spray vagy egy radír, vagy műs művészkellékek egy majdan világraszóló alkotás megszületésének eszközei lehetnek? Keveseknek fordul meg a fejében ez a gondolat. Az ipar termékei, amelyek bármelyikünk számára hozzáférhetőek örökérvényű szépséget, igazat, és törvényt rejtenek magukban, és a művész zsenije az, amelyik kibontja az eszközökből mindezeket, és számunkra befogadhatóvá, értelmezhetővé teszi. Ugyanakkor a művész félkarú óriás ezek nélkül a prózai tárgyak nélkül. Michelangelo közismert Dávid szobra kezdet kezdetén nem volt több, mint egy darab kő, egy véső, és egy kalapács, vagyis művészkellékek, de csakis akkor, ha igazi művész kezébe kerülnek, mint ahogyan az meg is történt. Ma már bárki, aki késztetést érez magában, mindent beszerezhet egy helyen, a művészet kellékei demokratikusan hozzáférhetőek mindenkinek, így a művészet sem a kivételezettek szűk csoportélménye többé, hanem mindenkié.